fredag 20. april 2012

Jubileum: 1 uke med blogg :)

   Idag har jeg hatt blogg i en uke! Tiden går. :) Jeg har blogget hver dag denne uka, untatt på søndagen som jeg har tenkt at jeg ikke skal gjøre. Altså ikke blogge på søndager, med mindre det er noe ekstra spesielt. Grunnen er at jeg bruker søndager til andre ting. Jeg går i kirken, er med familien og slapper av før mandagen kommer.
   Siden jeg er så glad i Naruto, laget jeg en ring idag av Fimo-leire som stekes i vanlig stekeovn. Jeg ble inspirert av hodebåndene de går med. Og får de som kanskje ikke vet hva Naruto er, så er det en anime-serie. Skikkelig ninja-serie, og veldig spennende. Jeg er nå på i episode 127 i Naruto Shippuden, hvis noen lurer. Her er da noen bilder av ringen jeg laget og bilder fra Naruto så dere som ikke vet helt hva det er kan se hva jeg ble inspirert av. :) Så må jeg også si at jeg ikke er like flink som det lillesøsteren min er til å lage ting med denne leira. Ringen min er ikke helt perfekt, men da har den litt "hjemmelaget" preg over seg! ;)
   Jeg må også beklage å si at jeg ikke kan blogge på to dager nå (Antakelig. Kanskje imorgen tidlig...) Grunnen er at jeg skal besøke familie i Oslo så da blir det vanskelig å få blogga. Kanskje finner jeg på noe jeg kan dele her på mandag igjen. Det ene søskenbarnet mitt som jeg skal besøke har en videoblogg på youtube. Sjekk henne gjerne ut på youtube: Pupensaren33

På fingeren. (Jeg ar alltid ringer på langefingeren og ikke på ringefingeren...)



Bilde fra Naruto. Hodebåndet han har på er det jeg ble inspirert av :)

2 kommentarer:

Skriv gjerne en kommentar :)