mandag 21. mai 2012

En ny uke igjen :)

   Idag var det en "deilig" mandag. Vi hadde prøve i gymmen, som betyr at vi ikke trengte å ta med gymtøy. Herlig! Det var en "lett" prøve, der vi fikk svaralternativer. Så hadde vi naturfag, og i naturfag har vi prosjekter nå, så to personer fremførte sine presentasjoner. Min gruppe skal gjøre det på torsdag. Etter naturfagen hadde vi spisefri, så har vi egentlig tysk, men læreren er i Tyskland (skikkelig passende, eller hva?) så vi hadde egentlig studietime, men jeg må si at det ikke ble så mye studie på oss... etter tysken har vi fritime. Så da satt vi der og koste oss litt til på biblioteket på skolen.
   Men så kom mattetimen, noe vi ikke var like begeistret over. Vi hadde nemlig matteprøve, og den var ikke lett... Huff...
   Men ja, tenkte å dele et kort jeg lagde på søndag til et søskenbarn som har bursdag idag, men vi feiret det igår (søndag) så jeg har allerede gitt ham kortet. ;) Han ble 10 år, et rundt tall, tenk. Det var litt kult for'n. ;)

Forsiden: En av mine Vodoodokke-tegninger som jeg har tegnet på skolen for en stund siden. En skikkelg forsker. ;) Egentlig burde det ha vært en vodoodokke med fotballdrakt. Bursdagsgutten er nemlig skikkelg fotballfrelst.

Insiden: Jeg har gitt dette tipset før, men sier det igjen. Bruk gjerne en tusj til å lage "rammer" på ark eller selve kortet, slik jeg har gjort her. Det gir en elegant "finish". :) Som dere ser så har jeg ikke skrevet i kortet... ;)

Baksiden: Her synes "kantlinjene" ekstra godt. Ble også veldig forelsket i det fine prikkete grønne papiret jeg brukte. :)


2 kommentarer:

  1. Emma, du er helt rå på å tegne! Jeg har så lyst til å bruke noen av tegningene dine på mine kort for de er helt unike :D

    SvarSlett

Skriv gjerne en kommentar :)